طرز تهیه لرزونک...
طرز تهیه لرزونک:
ابتدا ۷ الی ۸ قاشق نشاسته را در ۳ لیوان آب مخلوط میکنید تا یک دست شود سپس به همراه یک لیوان شکر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کمی سفت شود، کمی گلاب، گردو و بادام خرد شده به آن میافزائید و بعد از روی گار بر میدارید.
حالت فرنی سفید رنگ یک دست پیدا میکند
در ظرفهای کوچک به صورت جدا گانه میریزید و سپس آن را در طعمهای مختلف در میآورید. به عنوان مثال در یک ظرف پودر نارگیل ریخته، در ظرفی با آب زعفران مخلوط میکنیم و در ظرفی دیگر با کمی شکلات مایع شده، حال دسرهای ما در رنگها و طعمهای مختلف آماده است...
به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سفت شود و حالت ژله پیدا کند... حال دسر ما در ظرفهای مختلف و با طعمهای مختلف آماده است... دسر شکلاتی را قطعههای شکلات، دسر نارگیلی را با پودر نارگیل و دسر زعفرانی را نیز با خلال بادام تزئین کنید...
تهیه این دسر فوقالعاده آسان و برای سفرههای افطار دلچسب خواهد بود
******
طرز تهیه این دسر به درخواست سمیه عزیز نوشته شد، دوستان اگر در درست کردن این دسر ماه رمضونی به مشکلی برخوردند با بنده تماس بگیرند...
با تشکر