درخشش ستاره
آسمان تاریک است و ستاره باز هم می‌آید... می‌درخشد آرام 

برای همه دوستانی که بسیار مشتاق درست کردن رولت سیب‌زمینی، غذای اختراع شده توسط خودم هستند، این پست رو می‌نویسم:

ابتدا چند عدد سیب‌زمینی رو پخته، پوست کنده و رنده کنید و کمی نمک، فلفل، یک عدد تخم‌مرغ و کمی آرد سوخاری به آن بیافزایید و کمی ورز دهید تا مثل خمیری چسبناک شود و کنار بگذارید

حالا درون ماهی‌تابه‌ای کمی روغن ریخته و مقداری گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و یا سبزی کوفته، فلفل دلمه‌ای رنده شده، قارچ خرد کرده، کمی زرشک به همراه انواع ادویه‌جات مورد علاقه مانند، پودر موسیر، کاری، فلفل و نمک و کمی آویشن تفت دهید و نصف یک قاشق غذاخوری رب به آن بیافزایید...

حالا که مرحله رولت کردنه از همه مراحل مهم‌تره...

ابتدا یک مشمای فریزر رو از وسط پاره کرده و به صورت یه پلاستیک صاف روی یک سطحی پهن کنیم و روی مشما کمی روغن بمالید تا همه جای اون چرب بشه...

بعد سیب‌زمینی رو روی پلاستیک پخش کنید و اگر سیب‌زمینی به دستتون می‌چسبه یه کاسه آب کنارتون باشه تا هی دستتون رو نم دار کنید و بعد سیب‌زمینی رو پهن کنید...

حالا که یه سطح مستطیل شکل از سیب‌زمینی درست کردید، مواد گوشت چرخ کرده و ... رو روی سیب‌زمینی به صورت یک لایه پُر بریزید، و در مرحله آخر باید رولت رو بپیچید...

برای پیچیدن رولت سر مشما رو از سمت راست بگیرید و آروم بلند کنید طوری که خمیر سیب‌زمینی پهن شده، خودش قل بخوره و گرد بشه و مثل یه لقمه نون که از سرش می‌پیچیم، آروم آروم بپیچه...

حالا سطح سینی فر رو چرب کنید و رولت رو با همون پلاستیک زیرش به سمت سینی هدایت کنید(قل بدید) و بعد به مدت ۳۰ دقیقه توی فر بزارید و بعد از پختن می‌تونید ۳ الی ۴ دقیقه به همراه کمی زعفران و کره که روش می‌مالید بزارید توی فر تا طلایی تر بشه...

بعد از کمی خنک شدن برش بدید... همین دیدید چه آسون بود!!!

[ شنبه 12 آذر1390 ] [ 13:45 ] [ ستاره ] [ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

درخشش ستاره صندوقچه‌ای از دل‌نوشته‌های من و همسرم خواهد بود، صندوقچه‌ای که برای حرف‌ها و ناگفته‌ها و خاطرات به یاد ماندنی زندگی ما، گوش شنوایی همیشگی خواهد بود...
و این خاطرات شیرین را ثبت خواهد کرد...
امکانات وب